Wednesday, October 7, 2009

SEKIAN LAMA........

sudah sekian lama aku x menulis di ruangan aku...Akhirnya aku berjaya menulis kerana selama ni aku sentiasa membuka ruangan FACEBOOK!!! isshhh makin meliar pulak kat sana....ketika ini, aku menemani CINTA untuk bekerja di ASWARA..akhirnya rezeki keluarga(hahahha belum khawin) dia berjaya bekerja dengan production yg dia impikan..sekurang-kurangnya kan!!! detik ni aku bosan sbb menunggu CINTA dan membuatkan aku terpikir :

SUARA HATI : "apa kata aku buka blog aku,lama tak tgk."

dengan pantasnya, aku mebuka blog...YA ALLAH, lama nyer tak buka.....hahahahahah sedih pun ada...,mungkin salah satunya, aku ni bukan reti nak tulis2..lain la orang2 industri dan insan seperti SYALI,AZRI,BIN FILM,EN.AIDI....erkkk a few people yg TOP2 tulis blog ni...otak drg mmg PINTAR!!! (puji2 skit)

selepas menaip ni, aku rasa mcm tak de hala tuju plak....mungkin menunggu CINTA yg lama....(eh mcm ulag jer)


ok2....sebenarynya OKID BOSAN!!!!!!!!!!

2 comments:

Vitamin said...

aik... ade nama syali kat dalam blog ni.. hehehe

BiArkan Aku Ke LaUt said...

b sebenarnya rindu ktkamu ma....xpe kamu fokus keje dulu...ambil masa kamu rest...syg kamu my kcik